Professioneel webdesign...

Familie Fraipont ontwerpt en bouwt complete websites op basis van jouw specifieke wensen. Daarin zoeken we de altijd de juiste balans tussen snelheid, kwaliteit en kosten. Familie Fraipont realiseert krachtige en stijlvolle websites met de laatste technieken en de eindgebruiker als uitgangspunt. Responsive webdesign: Familie Fraipont beheerst deze techniek tot in de puntjes, waarbij websites zichzelf aanpassen aan het schermformaat van de gebruiker.


 

Designers pur sang

Familie Fraipont is een jonge en flexibele design studio met als solide basis een professionele aanpak en ervaring op ontwerp gebied. Onze specialisatie is het ontwerpen en samen met onze technische partner het optimaal uitvoeren van websites, webwinkels en het vindbaar maken van websites in zoekmachines zoals Google of Bing. Van website templates, zoals onze MKB GroeiSite, tot complete maatwerk projecten.


 

Webdesigners met ervaring

Familie Fraipont heeft al tientallen sites naar volle tevredenheid opgeleverd. Een van de speerpunten is het perfect in een website weergeven van de sfeer van je bedrijf. Aan de basis staat een professioneel en strak design, waarna deze wordt gebouwd op basis van de laatste inzichten en modernste techniek. Tot slot krijg je na oplevering toegang tot het TYPO3 CMS. Hiermee kun je zelf eenvoudig de teksten en afbeeldingen op je website beheren.


 

No-nonsense webdesign

Wat Familie Fraipont uniek maakt is de no-nonsense aanpak van zowel persoonlijke sites als kleine- en grote bedrijfswebsites (maatwerk). Ieder afzonderlijk project krijgt alle aandacht die het verdient, waarbij we het doel van de opdrachtgever nooit uit het oog verliezen. Webdesign is een taak die je prima aan Familie Fraipont over kunt laten zodat je verzekerd bent van een creatief ontwerpproces en professioneel eindresultaat.

Wil je ook een mooie Familie Fraipont site? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.